Baleset balesetet követ

Egy utat lezártak, egy másik újra járható

Lezárták a 22-es utat Karancsságnál, ahol két autó összeütközött szerda délelőtt. A balesetben négyen megsérültek. A korábban lezárt 33-as úton viszont feloldották a korábban bejelentett lezárást.

2014.07.23 10:43MTI

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője Dankóné Nagy Éva elmondta: a helyszíni szemle idejére lezárták a 22-es utat, a rendőrök a járműforgalmat Karancsság belterületére terelik.

A baleset négy sérültjét kórházba vitték.

Eközben feloldották a lezárást a 33-as úton a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Tiszafürednél, ahol szerda délelőtt baleset történt.

Korábban az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közölte, hogy a 33-as utat Tiszafürednél teljes szélességében lezárták egy baleset miatt.

A főút 42-es kilométerénél két személyautó karambolozott. A balesetben egy gyerek súlyos sérüléseket szenvedett, egy másik és két felnőtt pedig könnyebben megsérült.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.