Statikus vizsgálja az átizzott födémet

Még mindig dolgoznak a tűzoltók az Andrássy úton

Statikus vizsgálja a tegnap délután kigyulladt Andrássy úti lakóházat. Az épületben továbbra is dolgoznak a tűzoltók.

2014.07.16 10:55Havariapress

Még több helyen izzik és parázslik az Kodály köröndnél kedden délután kigyulladt lakóház. A tűzoltók folyamatosan dolgoznak az épület tetején és a legfelső lakószintjén.

Több mint húsz tűzoltó keresi a még izzó épületrészeket. Reggel megkezdték a veszélyesen lógó épületelemek eltávolítását. A tűzoltók fedezékből - tűzoltólétráról és a szomszédos közeli épületekről - végzik a munkát. A tűzzel érintett harmadik emelet födémrésze több helyen átégett, ezért a födémet és a falakat statikus vizsgálja.

Az ő szakvéleményének birtokában döntenek majd arról, hogy az épület mely részeibe lehet belépni. A tűz miatt lezárt Andrássy utat csak szerdán reggel nyitottak meg a forgalom előtt, jelenleg egy-egy sávon haladhatnak az autók a sugárút Oktogon és a Hősök tere közé eső felén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.