Lassan helyreáll a rend

Egy-egy sávon már megindult a forgalom az Andrássy úton

Kedden délután kigyulladt - és később teljesen leégett - a Kodály körönd egyik épületének tetőszerkezete.

2014.07.16 07:46MTI
freedigitalphotos.net/anankkml

Egy-egy sávon már lehet közlekedni az Andrássy úton, amelyet kedd este egy tűzeset miatt lezártak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint szerdán hajnalban egy-egy sávot megnyitottak a közúti forgalom számára, gyalogosan a Szív utca és a Kodály körönd közötti területen továbbra sem lehet közlekedni.

Kedden délután kigyulladt - és később teljesen leégett - a Kodály körönd egyik épületének tetőszerkezete, az oltás és mentés idejére a rendőrök először az Andrássy út Kodály körönd és Rózsa utca közötti, majd a Hősök tere és Oktogon közötti szakaszát is lezárták. A rendőrség figyelmeztet, hogy a környéken torlódás várható.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.