Rave

Külföldiek terítették a drogot Zamárdiban

A rendőrség kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt Zamárdiban őrizetbe vett két külföldi férfit, akit egy rendezvény területén hajnalban értek tetten.

2014.07.15 11:24MTI

A biztonsági szolgálat emberei hétfő hajnalban lettek arra figyelmesek, hogy két fiatal kábítószergyanús anyagokat árul. Ellenőrizték őket,és egyiküknél 26 félgrammos csomagban fehér port és 34 tablettát találtak. A másik férfi - még mielőtt a biztonsági őrök odaértek - eldobta a nála lévő anyagokat.

A rendőrök a 23 és 24 éves fiatalembert őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat - írja a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.