A falhoz szorították az átjáróban

Késelőket keresnek a debreceni rendőrök - fiatal nő az áldozat

Az ismeretlen tettesek körülbelül 20 éves, 170-180 centiméter magas, fekete hajú, átlagos testalkatú férfiak, akik közül az egyik piros, míg társa szürke színű pólót viselt.

2014.07.07 12:24MTI

Két férfit keres a rendőrség, akik múlt pénteken Debrecen belvárosában megtámadtak és késsel megsebesítettek egy fiatal nőt.

A rendelkezésre álló adatok szerint pénteken délelőtt Debrecenben a Hatvan utcában - a Múzeum közben - sétált egy fiatal nő, akit két ismeretlen férfi megállított és feltartóztatott.

Az ismeretlenek a nőt az átjáróban falhoz szorították, majd egyikük késsel több helyen megsebesítette. A támadók ezt követően elvették a nő értékeit, majd elmenekültek a helyszínről (Az MTI más forrásból származó információi szerint a nőt a mentők könnyű, vágott sérülésekkel vitték kórházba).

Az ismeretlen tettesek körülbelül 20 éves, 170-180 centiméter magas, fekete hajú, átlagos testalkatú férfiak, akik közül az egyik piros, míg társa szürke színű pólót viselt.

A Debreceni Rendőrkapitányság azt kéri, hogy aki látta a bűncselekményt, illetve a két férfival kapcsolatban információval rendelkezik, értesítse a rendőrséget, a bejelentéseket bizalmasan kezelik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.