Budapesten töttek rajta

Öt és fél év után fogták el a többszörösen körözött férfit

A 37 éves fővárosi lakos ellen először még 2008 novemberében adott ki körözést a XXI. kerületi rendőrkapitányság, egy lopási ügyben.

2014.07.04 14:59Havariapress

Bő egy évvel később, 2009 decemberében a Pesti Központi Kerületi Bíróság adott ki elfogatóparancsot vele szemben, rablás megalapozott gyanúja miatt, 2012 júniusában pedig a Fővárosi Törvényszék Büntetés-végrehajtási csoportja is körözést adott ki ellene, egy emberrablási bűnügy miatt.

Mostanáig azonban a nyomozók egyszer sem akadtak a férfi nyomára, mígnem végül a BRFK Célkörözési Osztályának munkatársai voltak eredményesek: tegnap délután, terrorelhárítók közreműködésével ütöttek rajta az illetőn, egy budapesti bevásárlóközpontban.

A férfival szemben a további eljárást a körözéseket kibocsátó hatóságok folytathatják le.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.