Debrecen

Meghalt az elsodort kerékpáros - kérik a szemtanúkat, jelentkezzenek!

Azt az ismeretlen férfi szemtanút is, aki a baleset időpontjában a helyszínen gyalogosan közlekedett, piros színű kabátot, világos barna színű nadrágot viselt és egy kék színű esernyő volt nála.

2014.07.04 10:18ma.hu

2014. június 20-án 14 óra 27 perc körüli időben egy 44 éves debreceni férfi az általa vezetett billenős tehergépkocsival közlekedett Debrecenben, a Péterfia utcán a Kálvin tér irányából a Hunyadi János utca felé. A Péterfia utca és Hunyadi utca kereszteződésénél a gépjárművezető a kihelyezett forgalomirányító fényjelző készülék tilos jelzésénél megállt járművével, majd a jelzőlámpa szabad - zöld - jelzésénél a Hunyadi utca irányába, jobbra kanyarodva közlekedett tovább.

A sofőr a kanyarodást figyelmetlenségből nem a jármű méreteire tekintettel hajtotta végre, melynek következtében a tehergépkocsi bal oldali részével elütötte a 49 éves kerékpárost.

A biciklivel közlekedő nő a balesetben olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházba szállítását követően a szakszerű orvosi ellátás ellenére életét vesztette.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri a szemtanúkat, azt az ismeretlen férfi szemtanút, aki a baleset időpontjában a helyszínen gyalogosan közlekedett, piros színű kabátot, világos barna színű nadrágot viselt és egy kék színű esernyő volt nála, valamint azt a két ismeretlen gyalogosan közlekedő nőt, akik a baleset időpontjában, a helyszínen a kijelölt gyalogos átkelőhelyen haladtak át a Bem tér irányából a Tanítóképző Főiskola felé, jelentkezzenek - személyesen - a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149. szám) vagy telefonon a nap 24 órájában elérhető 52/ 457-040 számon, illetve névtelenségük megőrzése mellett tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.