Egy rendőr motorját is elsodorta

Igazoltatás közben hajtott el egy korábbi spanyol miniszter

Rendőri igazoltatás közben hajtott el a helyszínről Madridban Esperanza Aguirre volt spanyol miniszter asszony, miközben egy intézkedő rendőr motorját is elsodorta.

2014.04.04 16:34MTI

Esperanza Aguirre, a spanyol kormányzó konzervatív Néppárt egyik vezető politikusa a buszsávban parkolt autójával. Amikor az igazoltató rendőrök a gépkocsi papírjait kérték, a politikus elhajtott a helyszínről. Közben autójával elsodorta az egyik rendőr letámasztott motorkerékpárját. A rendőrök otthonáig követték.

A spanyol politikus később bocsánatot kért tettéért, de egy rádióinterjúban arra panaszkodott, hogy az intézkedő rendőrök "fontoskodtak és szükségtelenül hosszú ideig tartóztatták fel". "Ezért hajtottam el" - mondta a korábbi miniszter. A 62 éves politikus tagadta, hogy a rendőrök elől menekült volna. Esperanza Aguirre 1996 és 1999 között a spanyol oktatásügyi miniszteri posztot töltötte be.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.