Tapolca állomásnál

Kisiklott egy mozdony

Tapolca állomáson kisiklott egy mozdony szombat reggel fél ötkor, ezért az észak-balatoni vasútvonal egy szakaszán vonatpótló autóbuszos közlekedés lesz, késésekre kell számítani.

2014.06.28 08:25MTI
Forrás: Wikipedia

Kavalecz Imre sajtóügyeletes elmondta, hogy 20-30 perces késésekre kell számítani a vonalon.

A kisiklott mozdony elzárta a Badacsony felé vezető sínpálya vonatforgalmát, ezért Tapolca az észak-balatoni vasútvonalról nem tud vonatokat fogadni és arrafelé indítani sem. Így a Budapest-Tapolca-Budapest, illetve Székesfehérvár-Tapolca-Székesfehérvár viszonylatban közlekedő vonatok helyett Tapolca és Badacsonytördemic-Szigliget között az utasokat vonatpótló autóbuszok szállítják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.