Katasztrófavédelem

Ég az aljnövényzet Tápióbicskénél - vízre várnak a tűzoltók

Harminc hektárnyi területen kapott lángra a száraz gaz és avar Tápióbicske térségében, több mint harminc hivatásos és számos önkéntes tűzoltó dolgozik az oltáson.

2014.06.23 18:10MTI

Csámpai Attila, a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője elmondta, hogy az erős szél miatt a lángok hamar továbbterjedtek, a közeli erdő aljnövényzetének egy része is ég, de lakóházak nincsenek veszélyben.

A Pest megye több településéről és Jászberényből kivezényelt hivatásos tűzoltók munkáját helyi és környékbeli önkéntesek segítik a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával.

Az oltást vízhiány nehezíti, vízszállító autókat várnak a helyszínre - tette hozzá a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.