A kertben

Vadkendert termesztett egy német férfi Zalában

Kábítószer birtoklása miatt indítottak eljárást Zalában egy német férfi ellen, aki az ingatlanán vadkendert termesztett.

2014.06.19 09:06MTI
police.hu

A 39 éves férfi Hernyéken, a háza kertjében január óta termesztette a kábítószernek minősülő vadkendert. A lenti rendőrök szerdán tartottak házkutatást, és több növényi tövet lefoglaltak nála.

A gyanúsítottként kihallgatott L. B. nem tagadta a bűncselekményt, azt mondta a rendőröknek, hogy saját fogyasztásra szánta az elültetett növényeket. A rendőrség kábítószer birtoklása miatt indított eljárást a német állampolgár ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.