Emberölés?

Meghalt a titokban megszült pécsi csecsemő

Pécsi otthonában hozta világra gyermekét egy, a terhességét eltitkoló nő. Az újszülött életét vesztette, a rendőrség emberölés miatt nyomoz.

2014.06.16 11:06Havariapress
Forrás: youtube.com

Vasárnap délben értesítették a mentők a rendőrséget arról, hogy egy nem régen szült nőt láttak el, aki Madách Imre utcai otthonában hozta világra gyermekét. Az újszülött az elsődleges orvosi vélemény szerint életképesen jött világra, ám - eddig nem tisztázott módon - a terhességét titkoló anyja megölte. A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szakértők bevonásával, emberölés gyanújával kezdett nyomozást az ügyben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.