Kisbusznak ütközött a terepjárójával

Parlamenti képviselő okozott halálos balesetet Haitin - 2 hónapos csecsemő az áldozatok között

Terepjáróval kisbusznak ütközött egy parlamenti képviselő Haitin. A balesetben tizenegyen - köztük egy kéthónapos csecsemő és édesanyja - meghaltak, és további tízen megsebesültek.

2014.06.15 20:55MTI

Seme Calixte, a nyugat-haiti Saint-Marc városának rendőrfőnöke közölte: a balesetet valószínűleg az okozta, hogy Jules Lionel Anelus, a haiti képviselőház egyik tagja a megengedettnél nagyobb sebességgel közlekedve elvesztette uralmát a járműve fölött és nekicsapódott a kisbusznak. A rendőrfőnök hozzátette, hogy a baleset körülményeit vizsgálják. Haitin gyakoriak a közlekedési balesetek.

Ezek oka mindenekelőtt az úthálózat rendkívül rossz minősége, a járművek nem megfelelő állapota és a vezetők fegyelmezetlensége.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.