Thököly út

Felújítás a lakásban - kiégett a fürdőszoba

A lépcsőház megtelt füsttel, ezért az átszellőztetés idejére a házban tartózkodó húsz lakót a tűzoltók az utcára kísérték

2014.06.15 10:46MTI

Tűz volt egy felújítás alatt álló lakás fürdőszobájában Budapesten, a VII. kerületi Thököly úton, vasárnap délelőtt, a füst miatt a ház lakóinak ideiglenesen el kellett hagyniuk otthonaikat - mondta el Kisdi Máté, a Fővárosi katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Egyelőre vizsgálják, hogy mi okozta a tüzet a 30 négyzetméteres lakásban, amelynek fürdőszobája teljesen kiégett. Személyi sérülés nem történt, de a lépcsőház megtelt füsttel, ezért az átszellőztetés idejére a házban tartózkodó húsz lakót a tűzoltók az utcára kísérték - mondta el a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.