Püspökladányban

Lakóháznak csapódott és kiégett egy személygépkocsi

Lesodródott az útról, átszakított egy kerítést és egy családi háznak csapódott egy személyautó szombat hajnalban Püspökladány külvárosában, a Bocskai utca és a Báthori fejedelem utca kereszteződésében.

2014.06.07 09:35MTI
Forrás: Google Maps

Az autó egy gázcsonkot is eltört a kertben, majd miután becsapódott a ház falába, kigyulladt és teljes terjedelmében lángba borult. A baleset következtében a családi ház tetőszerkezete is kigyulladt.

A helyszínre püspökladányi, hajdúszoboszlói és karcagi tűzoltók érkeztek: 15 tűzoltó igyekezett megfékezni a lángokat.

Elmondta azt is, hogy az autóban négy ember utazott: egyikük súlyosan, két másik ember könnyebben megsérült, egy utas pedig elhagyta a baleset helyszínét.

A házban lakó hat ember közül senki nem sérült meg a balesetben, közülük négyen a tűz után rokonokhoz mentek, ketten az épület sértetlenül maradt földszinti részében maradtak.

A ház tetőszerkezetén a tüzet gyorsan megfékezték a tűzoltók, de a gázszivárgás miatt a lángoló járművet csak a gázszolgáltató szakembereinek a kiérkezése után tudták eloltani, a kocsi teljesen kiégett - jegyezte meg a szóvivő.

A tűz nem terjedt át környező házakra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.