Még nem tudni, mennyi kárt okoztak

10 háznál lopták az áramot Tiszaburán

A Készenléti Rendőrség járőrei és a Tiszafüredi Rendőrkapitányság rendőrei területi áramszolgáltató munkatársaival csütörtökön tartottak összehangolt ellenőrzést a Tisza-menti településen, hogy kiszűrjék az áramtolvajokat.

2014.06.13 15:11MTI

A rendőrök és a területi áramszolgáltató cég képviselői tíz lakóháznál vettek észre áramlopást a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Tiszaburán - közölte a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-vel.

Szabó Zita tájékoztatása szerint a Készenléti Rendőrség járőrei és a Tiszafüredi Rendőrkapitányság rendőrei területi áramszolgáltató munkatársaival csütörtökön tartottak összehangolt ellenőrzést a Tisza-menti településen, hogy kiszűrjék az áramtolvajokat. Tíz épületnél találtak jogtalan és szabálytalan áramvételezést.

A lopással okozott kár megállapítása folyamatban van. Az áramszolgáltató munkatársai az illegális áramfelhasználást megszüntették. A Tiszafüredi Rendőrkapitányság eljárást indított a jogsértőkkel szemben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.