Vádat emeltek

Egyszerre 4-10 örömlány dolgozott a kecskeméti bordélyban

A férfi bérleti szerződéseket is kötött a lányokkal havi 20 ezer forint díj ellenében, és rendszeresen karbantartásokat végzett, hogy segítse a bordély működését.

2014.06.13 11:26MTI
Forrás: youtube.com

Bordélyház működtetése és más bűncselekmény miatt emeltek vádat három ember ellen Kecskeméten - tájékoztatott a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség sajtóreferense.

Schmidt Gábor közleménye szerint a két kecskeméti férfi és egy nő által működtetett bordélyházban egyszerre 4-10 örömlány dolgozott.

A Kecskeméti Járási Ügyészség vádirata szerint a kifejezetten bordélynak átalakított ház az egyik 60 éves férfi vádlott tulajdona volt, aki az ingatlant egykori élettársa, a 44 éves nő vádlott rendelkezésére bocsátotta.

A férfi bérleti szerződéseket is kötött az örömlányokkal havi 20 ezer forint díj ellenében, továbbá rendszeresen, havonta megjelent a házban és karbantartásokat végzett, hogy segítse a bordély működését.

A fő szervező tevékenységet azonban a nő végezte: ő szerezte a prostituáltakat interneten vagy újsághirdetések segítségével, meghatározta a szexuális szolgáltatások tarifáját, szállást, mobiltelefont biztosított a lányoknak, és hirdette őket különböző erotikus témájú honlapokon és újságokban.

A lányoknak ezért cserében a befolyó bevételeik felét, átlagosan fejenként heti 50 ezer forintot kellett átadniuk.

A prostituáltak időnként külső címekre is kimentek, ekkor a taxisként dolgozó másik férfi vádlott szállította őket. A taxis vádlott tisztában volt vele, hogy ezzel a bordély működését segíti. A férfi alkalmanként úgy is részt vett az örömlányok szállításában, hogy felhívta a bordélyt irányító nőt azzal, hogy egy törzsvendégnek szeretne az egyik kecskeméti panzióba egy csinos lányt szállítani.

A nő vádlott - aki a ház egyik szobájában lakott - maga is nyújtott szexuális szolgáltatásokat törzsvendégeinek

A két férfi vádlott szabadlábon védekezik, míg a bordélyt irányító nő előzetes letartóztatásban várja a tárgyalást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.