Kunfehértó

Szórakozóhely, vita, verekedés: egy 22 éves fiatalember életveszélyben

Három embert vettek őrizetbe a rendőrök azt követően, hogy verekedés tört ki két csoport közt egy kunfehértói szórakozóhelyen, s az egyik társaságból többen is megsérültek, egyikük életveszélyesen.

2014.06.02 10:18Havariapress

A Bács-Kiskun megyei település egyik vendéglátóhelyén vasárnap kora hajnalban, négy óra körül szólalkozott össze két társaság, eddig tisztázatlan okokból.

A vitából verekedés lett, melyben az egyik társaságból ketten könnyebb sérülést szenvedtek, egy 22 éves férfi pedig életveszélyesen megsérült.

A kiérkező kiskunhalasi rendőrök három környékbeli lakost vettek őrizetbe a verekedés miatt, köztük azt a 35 éves férfit, aki az elsődleges orvosi szakvélemény alapján életveszélyesnek minősülő sérülést okozta. Vele szemben életveszélyt okozó testi sértés miatt indult eljárás a megyei főkapitányságon, míg a két másik verekedő garázdaság miatt felelhet tettéért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.