Nem kéne szórakozni a hivatali rádióval

Nem rúgják ki az Orbánnak beszóló diszpécsert

"Jó lenne, ha kiszállnál a vonalból" - ezzel a mondattal vált másodpercek alatt híressé az a BKK-alkalmazott, aki beszólt a kormányfőnek a 4-es metró átadásán. Állítólag nem fogják kirúgni.

2014.04.03 10:20ma.hu

Futótűzként terjedt a felvétel, melyen a forgalomirányító központtal rádiózni vágyó Orbán Viktornak csak annyit válaszolt a készülék, hogy „Kivagy és mit szeretnél, mert jó lenne ha kiszállnál a vonalból.”

A másodpercek alatt híressé vált metródiszpécser még múlt pénteken, tudtán kívül szólt be a miniszterelnöknek a 4-es metró átadásán. A kormányfő épp az új szerelvény rádióját próbálgatta, amikor a kellemetlen incidens történt, többen röhögésüket visszafolytva kuncogtak a háttérben. A videót ráadásul már kampánycélokra is felhasználták az ellenzéki pártok.

A BKK sajtóosztálya mindenesetre azt nyilatkozta a BorsOnline-nak, hogy az említett esetben a forgalombiztonsági szempontokat mérlegelve nem történt hiba, az ügynek nincs további következménye.

Reméljük, a rádión beszóló metrós valóban megússza büntetés nélkül.

Orbán Viktor vagyok

Egy kicsit átdolgozott változat :)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.