13 kiló szarvasgomba az autóban

A körzeti megbízott zsákmánya lett a milliós gombafogás

A jászkiséri körzeti megbízott frissen szedett szarvasgombákat talált az ellenőrzött gépkocsiban.

2014.05.27 12:53ma.hu
Forrás: police.hu

A helyi körzeti megbízott 2014. május 26-án 0 óra 55 perckor egy Jászkisér belterületén közlekedő személygépkocsira lett figyelmes, melyben öten tartózkodtak.

Az egyenruhás megállította a gépjárművet és ellenőrizte a gépkocsi vezetőjét, valamint utasait. A rendőr a jármű átvizsgálásakor az autó utasterében több kapát és zsákokba, táskába pakolt, frissen szedett szarvasgombákat talált.

A férfiak elmondták, hogy az értékes csemegét Jászapáti külterületén található Pataki erdőben engedély nélkül szedték.

A körzeti megbízott a 13 kilogrammnyi gombát lefoglalta és lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt D. Béla, D. Erik, T. László, B. József jászkiséri lakosokat és fiatalkorú társukat előállította a Jászapáti Rendőrőrsre, ahol a rendőrök az öt férfit gyanúsítottként kihallgatták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.