Kisteherautó/kamion

Halálos baleset miatt lezárták az M1-es autópályát Tatabánya-Újvárosnál

Halálos baleset történt az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán a 67-es kilométernél hétfő délután, ezért Tatabánya-Újvárosnál az 1-es útra terelik a forgalmat.

2014.05.26 17:25MTI

Onódi Lívia, az Országos Mentőszolgálat regionális orvos igazgatója az MTI-nek elmondta, hogy egy kisteherautó hátulról belerohant egy kamionba, a jármű vezetője a helyszínen életét vesztette.

A rendőrség tájékoztatása szerint korábban baleset történt a Győr felé vezető oldal 68-as kilométerében is, ott egy személygépkocsi a belső szalagkorlátnak ütközött. Az autó a belső és a külső sávban is akadályozta a forgalmat, ezért a rendőrök a leállósávra terelték a járműveket.

Léber Gabriella, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta, a korábbi baleset miatt torlódás alakult ki az autópályán, ezt a kisteherautót vezető férfi vélhetően későn észlelte, ezért rohant bele az álló kamionba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.