Túrkeve közelében

A szerdán elmerült fiú holttestét találhatták meg a Hortobágy-Berettyóban

Egy vízen lebegő holttestet vettek észre a horgászok vasárnap hajnalban a Hortobágy-Berettyóban Túrkeve térségében, a halottat a tűzoltók kiemelték a folyóból.

2014.05.25 10:18MTI

Az MTI úgy tudja, hogy a holttest a külső jegyek és a ruházat alapján azé a 14 éves fiúé, aki szerdán horgászás közben Túrkeve határában vízbe esett és elmerült. Az eltűnt fiú után kutatva a folyót többször átvizsgálták, a keresést csak éjszakára függesztették fel.

A holttest személyazonosságának megállapítását a rendőrség közigazgatási eljárás keretében végzi - mondta Botkáné Belinszky Nóra a megyei rendőrkapitányság sajtóreferense.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.