Túrkeve határában

Elmerült egy fiú a Hortobágy-Berettyó és a Tisza II. öntözőcsatorna találkozásánál

Meg nem erősített információk szerint egy fiútársaság horgászni ment a területre, és annak egyik tagja esett a vízbe.

2014.05.21 18:45MTI

A vízbe esett és elmerült egy 14 év körüli fiú szerda délután Túrkeve határában, keresésére életmentőket, önkéntes tűzoltókat és a katasztrófavédelem szakembereit is bevetették - erősítette meg az MTI értesülését Pásztorné Kovács Ágnes, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Az MTI úgy tudja, hogy az eset a Hortobágy-Berettyó és a Tisza II. öntözőcsatorna találkozásának környékén történt. Meg nem erősített információk szerint egy fiútársaság horgászni ment a területre, és annak egyik tagja esett a vízbe.

S. Tóth Anikó megyei katasztrófavédelmi szóvivő elmondta: a balesetről a rendőrségtől kaptak értesítést. A vízben elmerülő fiút az Életjel Mentőcsoport tagjai, a túrkevei önkéntes tűzoltók és a mezőtúri katasztrófavédelmi szakemberek keresik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.