Átszellőztetik

Ketten lettek rosszul a levegőben terjengő szúrós szag miatt

A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat méréseket végzett, de a levegőben érzett szúrós szagú anyagról egyelőre nincs információ.

2014.05.23 07:20MTI

Tizenhét embernek kellett ideiglenesen elhagynia otthonát, közülük ketten kórházba kerültek csütörtökön Pécsett, miután társasházukban szúrós, kellemetlen szagot éreztek - tájékoztatott a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Kasza Anett elmondta: az Athinay utcai négyemeletes ház két, rosszullétre panaszkodó lakóját a mentők kivizsgálásra vitték, a többieknek a rendőrség közeli épületében biztosítanak elhelyezést.

A társasházban egy tűzoltó egység, valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat méréseket végez, de a levegőben érzett szúrós szagú anyagról egyelőre nincs információ.

Kasza Anett megjegyezte: az épületet kiszellőztetik, a lakók a veszély elmúltával visszatérhetnek otthonaikba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.