M. Beatrix

Bögyében lehetett a Mercedes-gyár - kétszer is bombával fenyegetőzött

"Pokolgép fog robbanni a Mercedes gyárban Kecskeméten"; "Bomba van a kecskeméti Mercedes gyárban" - őrizetbe vették a bombarobbantásokkal fenyegető kecskeméti nőt.

2014.05.21 14:26ma.hu
Forrás: police.hu

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya közveszéllyel fenyegetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt 2014. május 20-án 22 óra 45 perckor őrizetbe vette M. Beatrix 33 éves kecskeméti lakost.

A nő megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2014. május 7-én 12 óra 45 perckor a birtokában lévő telefonról az alábbi névtelen bejelentést tette a rendőrség segélyhívó számára: "Pokolgép fog robbanni a Mercedes gyárban Kecskeméten". A bejelentést követően a helyszínre érkező járőrök, valamint megerősítő rendőri erők átvizsgálták az épületeket. Megállapították, hogy a bejelentés valótlan volt, nem találtak robbanó szerkezetet.

Továbbá M. Beatrix megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy 2014. május 20-án 9 óra 8 perckor a 112-es segélyhívó számra ugyanarról a telefonról az alábbi névtelen bejelentést tette: "Bomba van a kecskeméti Mercedes gyárban". A bejelentés alapján a helyszínre vonuló rendőri egységek az épület átvizsgálása során robbanószerkezetet ebben az esetben sem találtak.

M. Beatrix gyanúsítotti kihallgatásán a bűncselekmény elkövetését elismerte, részletes beismerő vallomást tett. Cselekményét munkahelyi személyes konfliktussal magyarázta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.