Kiürítik

Bombariadó a Savoya Parkban

Villogó rendőrautók a kereszteződésekben - nagy a csődület és a dugó a Savoya Parknál.

2014.01.16 17:22ma.hu
Google streetview

Bombariadó van a Savoya Parkban - a rendőrség négy óra előtt már felvonult az épület elé, megkezdték az átvizsgálást és a kiürítést. Az ORFK sajtóügyeletese megerősítette az Indexnek, hogy csütörtök délután névtelen fenyegetést kaptak. A ma.hu szerkesztősége a helyszínen járt, a szomszédos barkácsüzlet és a Savoya Park épülete közötti kereszteződésében rendőrök irányítják a kihajtást és rendőrautókkal akadályozzák a behajtást. Emiatt az adott útszakaszon nagyon lelassult a forgalom, ám leginkább a nézelődők miatt. A hátsó autókijáratot szintén rendőrök biztosítják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.