Tatabányánál

Maga alá gyűrte a Flirt a személyautót - két súlyos sérült

Hiába működött a fénysorompó.

2014.05.19 09:23Havariapress

A Tatabánya és Oroszlány közti vasútvonalon hétfőn reggel, háromnegyed nyolckor haladt egy személyvonat, amikor a Tatabánya és Környe közti közúti kereszteződésben, a jól működő fénysorompó tiltó jelzése ellenére elé hajtott egy személygépkocsi.

A vonatvezető már nem tudta elkerülni a balesetet, így a Flirt típusú szerelvény nekiütközött a gépkocsinak és maga alá gyűrte azt. Az autóban utazó két ember súlyos sérüléseket szenvedett, a vonaton nem sérült senki.

A rendőrségi helyszínelés idejére az érintett szakaszon nem közlekednek a vonatok, az utasokat pótlóbuszok szállítják Tatabánya és Oroszlány között, emiatt az arra közlekedőknek mintegy fél órás késésekre kell számítaniuk, a késő délelőtti órákig.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.