Miskolcon

Bántalmazta az eladót - így lett a lopásból rablás

Egy élelmiszer-áruházban egy csomag kávét rejtett ruhájába, az eladó észrevette, ám a tolvaj menekülni kezdett...

2014.05.11 10:54MTI

Bántalmazott egy eladót egy tolvaj Miskolcon, elfogták, de már nem lopással, hanem rablás elkövetésével gyanúsítják - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

A tájékoztatás szerint a férfi szombaton délután egy élelmiszer-áruházban egy csomag kávét rejtett ruhájába, az eladó észrevette, ám a tolvaj menekülni kezdett, és az őt megállítani akaró pénztárost megütötte, aki könnyebben megsérült.

A 28 éves miskolci lakost a rendőrök elfogták, a tolvajból lett rablóra lakásának teraszán, egy paplan alá rejtőzve találtak rá.

A rendőrség kezdeményezi előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.