Legalja

Ittasan pofozta fel a trolivezetőt

Megpofozott egy ittas férfi egy trolivezetőt Szegeden, eljárás indult ellene.

2014.05.10 11:25MTI
Forrás: Wikipedia

A szegedi Hont Ferenc utcai végállomásról hívták a rendőrséget pénteken este, miután egy erősen ittas férfi felszállt egy trolibuszra, és szó nélkül megütötte a sofőrt. Az illető állítólag azért lett mérges a vezetőre, mert rászólt, hogy ne szálljon fel, a járat nem megy tovább. A 39 éves szegedi lakos ezután átment egy másik járműre. A sofőr ott becsukta az ajtókat, és megvárták a helyszínre érkező rendőröket.

A rendőrség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a férfi ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.