Nem pihentek a rendőrök

Több száz ittas vezetőt fogtak a hosszú hétvégén

Több mint négyszáz ittas járművezetőt, zömében kerékpárost találtak a május elsejéhez kapcsolódó hosszú hétvégén tartott fokozott közúti ellenőrzés során.

2014.05.05 15:03MTI
freedigitalphotos.net/dan

Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának közleménye szerint a négy nap alatt a rendőrök több mint 25 ezer közlekedő ittasságát ellenőrizték. Alkoholt 403 ember szervezetében mutattak ki, közülük 216-an kerékpárral közlekedtek. Ittas vezetés miatt 82 vezetői engedélyt vettek el a helyszínen.

Az akcióban a rendőrök kiemelt figyelmet fordítottak az agresszív, ittas állapotban közlekedő, szabályszegő gépjárművezetők, segédmotoros kerékpárt vezetők és kerékpárosok kiszűrésére, és ezzel a balesetek megelőzésére.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.