Baleset vezetett a nyomára

Reklámfotózás helyett - szexuális szerepjátékokra kényszerítette áldozatát

A budapesti rendőrök április 29-én este a XIV. kerületi Csömöri úton akartak igazoltatni egy jobbkormányos autót, a vezető azonban nem állt meg...

2014.05.05 11:42Havariapress
Forrás: youtube.com

Egy balesetének köszönhetően fogták el a rendőrök azt a férfit, aki a gyanú szerint fürdőruhás reklámfotózás ígéretével tévesztett meg legalább egy nőt Budapesten, majd áldozatát elkábította és szexuális szerepjátékokra kényszerítette.

A huszonéves férfit a bíróság a hétvégén előzetes letartóztatásba helyezte.

A budapesti rendőrök április 29-én este a XIV. kerületi Csömöri úton akartak igazoltatni egy jobbkormányos autót, melynek vezetője azonban nem állt meg, és a rendőri felszólítás ellenére továbbhajtott. A gépkocsit az egyenruhások több kilométeres üldözés után érték csak utol, amikor a sofőr balesetet okozott. Az autó két utasa még ekkor is menekülni próbált, de a rendőrök mindkettejüket elfogták.

A két férfi azonosításakor kiderült az is, hogy a sofőr azonos azzal a férfival, aki néhány nappal korábban egy internetes portálon fürdőruhás reklámfotózásról szóló hirdetést adott fel, majd egy lányt, aki jelentkezett a hirdetésre, egy bérelt ingatlanba csalt, elkábította, és az állapotát kihasználva bántalmazta, illetve szexuális szerepjátékokra kényszerítette.

A 29 éves tatai lakost ezért a rendőrök őrizetbe vették, a bíróság pedig a hétvégén az előzetes letartóztatását is elrendelte, szexuális erőszak bűntettének megalapozott gyanújával.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.