Hosszúpályi

"Elrendezte" a piaci vitát: teherautóval hajtott át a konkurens árukon

B. Csabát a nyomozók garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

2014.04.27 11:22ma.hu
Forrás: police.hu

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletét hívta telefonon 2014. március 30-án 6 óra 20 perc körüli időben egy árus, aki bejelentést tett arról, hogy egy férfival veszekedett a Hosszúpályi központjában lévő piacon.

A nő elmondta, hogy haragosa odament hozzá, majd vitatkozni kezdett vele, mert állítása szerint elfoglalta a helyét a piacon. Ezek után a feldühödött férfi a teherautójával áthajtott a sértett áruin.

A helyi és a Készenléti Rendőrség járőrei a helyszínre mentek, ahol elfogták és a rendőrőrsre előállították B. Csabát, akit a nyomozók garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki.

Az 56 éves debreceni lakos a rendőröknek beismerő vallomást tett és elmondta, hogy a vita már régóta húzódik a sértett és ő közte, de most nagyon ideges lett, ezért hajtott át a növényeken.

Ellene a Debreceni Rendőrkapitányság befejezte a garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást, és az ügyben keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal 2014. április 23-án továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.