FIFA, keddtől

Vb-2014: újabb 200 ezer belépőjegy kerül a piacra

Csaknem 200 ezer belépőt kínál megvételre a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) a június 12-én kezdődő brazíliai világbajnokság kedden induló, utolsó jegyértékesítési szakaszában.

2014.04.15 09:56MTI

A FIFA közlése szerint a szurkolók a 64-ből 54 mérkőzésre vásárolhatnak belépőket ebben a periódusban, amelyben a kiszolgálás jelentkezési sorrendben történik.

A döntőre, a Brazília-Horvátország nyitómeccsre, valamint nyolc csoportmérkőzésre ebben a szakaszban már nem lehet jegyet váltani.

Thierry Weil, a FIFA marketingigazgatója azt mondta, a drukkereknek ez az utolsó esélyük arra, hogy megvásárolják belépőiket.

A FIFA eddig 2 577 662 jegyet értékesített a rendelkezésre álló, összesen 3,3 millióból.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.