Lezárták az utat

Személy- és teherautó ütközött Szigetszentmiklósnál

A burkolatra törmelék szóródott és olaj folyt.

2014.04.14 11:29MTI

Egy ember sérült meg abban a balesetben, amely hétfő délelőtt történt a leshegyi ipari övezetben, a Szigetszentmiklóst elkerülő út egyik körforgalmánál, az M0-ás közelében; az utat lezárták, a forgalmat elterelik.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) tájékoztatása szerint személyautó és teherautó ütközött össze, a személygépkocsiba egy ember beszorult. A sérültet kézi erővel szabadították ki a tűzoltók.

A burkolatra törmelék szóródott és olaj folyt, ezért az érintett útszakaszt lezárták, a forgalmat elterelik. Aki teheti, kerüljön - hívta fel a figyelmet az OKF.

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI érdeklődésére elmondta: a két jármű eddig tisztázatlan okból ütközött össze. A baleset sérültjét kórházba vitték, a helyszínelést teljes útzár mellett kezdték meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.