Baseballütővel ment be a boltba

Elfogták a csongrádi trafikrablót

Elfogta a rendőrség azt a férfit, aki a gyanú szerint január 5-én este kirabolta az egyik csongrádi benzinkúton működő trafikot.

2014.04.10 09:26MTI
police.hu

Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, az elkövető az arcát sállal és napszemüveggel eltakarva, egy baseballütővel a kezében ment be az üzletbe, megfenyegette az alkalmazottat, majd némi készpénzzel elmenekült a helyszínről.

A 22 éves helyi férfi a kihallgatásán azt mondta a csongrádi nyomozóknak, hogy az ötletet a híradókból vette. A sálat és a napszemüveget a rablás után elégette, a pénzt pedig felélte - közölte a százados.

A férfi ellen - őrizetbe vétele mellett - felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás, kezdeményezték az előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.