Lefújta gázspray-vel, majd fojtogatta

Idős áldozata nyakába ugrott a rabló

Megtámadott százhalombattai otthonában egy 86 éves férfit egy 44 éves nő. A rendőrök a rablót a helyszínen elfogták, társát még keresik.

2014.04.04 14:42Havariapress

Csütörtökön délután csengetett be a páros egy idős férfi százhalombattai otthonába. A csengetésre ajtót nyitó 86 éves embert azonnal belökték a lakásba, a nő a nyakába ugrott, míg társa értékek után kutatott.

A nő áldozatával dulakodni kezdett, majd gázspray-t kapott elő, s azzal lefújta a férfit, akinek kiabálását a lakás ablaka alatt tartózkodók meghallották, a segítségére siettek és értesítették a rendőrséget.

A helyszínre kiérkező járőrök még a lakásban, idős áldozatán találták a bántalmazást folytató nőt. Az ercsi asszonyt elfogták, előállították, majd őrizetbe vették, s kezdeményezték előzetes letartóztatását. Társát még keresik a rendőrök.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.