Elfutott a rendőrök elől

Eltűntként keresték a srácot - kiderült: sok van a rovásán

A készenléti rendőrök találták meg az eltűnés miatt keresett fiút, akiről kiderült, hogy több jogsértést is elkövetett Jászladányon az elmúlt napokban.

2014.04.09 13:26ma.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok megyében megerősítő erőként jelen lévő Készenléti Rendőrség járőrei 2014. április 8-án 13 óra 15 perckor Jászladány településen teljesítettek szolgálatot, amikor az egyik utcán egy fiatalkorú fiút személyazonosságának igazolására szólítottak fel. A fiatal a rendőri intézkedés alól ki akarta vonni magát, elfutott és többszöri felszólításra sem állt meg.

A rendőrök a következő utcában azonban feltartóztatták. Az egyenruhások az ellenőrzéskor megállapították, hogy a 16 éves jászladányi lakost a Szolnoki Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi, ezért előállították a Jászladányi Rendőrőrsre.

A nyomozók a fiút meghallgatták, melynek során elmondta, hogy sérelmére bűncselekményt, szabálysértést nem követtek el, ugyanakkor a nyomozók azt is megállapították, hogy a 16 éves fiú több, Jászladányon elkövetett, vagyon elleni bűncselekmény elkövetésével is megalapozottan gyanúsítható, melyekben az eljárást a Jászberényi Rendőrkapitányság folytatja le. A nyomozók a jászladányi fiatalt ezért gyanúsítottként is kihallgatták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.