Székesfehérvár

Betörte barátja orrát a harcias amazon

A nyomozók súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a 19 éves hölgyet.

2014.04.07 09:48ma.hu

A Székesfehérvári Rendőrkapitányságon 2014. április 6-án délelőtt egy fiatalember tett bejelentést.

Elmondta, hogy előző éjszaka egy fehérvári szórakozóhely előtt szóváltásba keveredett a barátnőjével, melyet követően a lány többször arcon ütötte. A vita után a férfi kórházba ment, ahol megállapították, hogy az ütések következtében eltörött az orra.

A Polgárdi Rendőrőrs járőrei a 19 éves hölgyet előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.