Áldozata nem fizette ki a drog árát

Mankóval verekedett a kábítószer miatt

Mankóval verte meg társát egy 21 esztendős szegedi diák, mert a fiú nem fizette ki a neki átadott kábítószer ellenértékét.

2014.04.03 10:26MTI
freedigitalphotos.net

Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy T. Tamás egy iskolába jár a 18 éves sértettel. 2013 novemberétől folyamatosan ellátta őt herbálos cigarettával, amelynek az ellenértékét sosem kapta meg.

(A herbál valamilyen fűszernövénybe áztatott szintetikus szer, amelyet a marihuána helyettesítőjeként fogyasztanak.) Először nem is kérte a cigaretta árát, később viszont már követelte.

Mivel társa nem akart fizetni, többször megfenyegette: úgy megveri, hogy a hullaszállítók viszik el. Egy alkalommal a mankójával bántalmazta is. A feljelentés után a nyomozók elfogták a 21 éves fiatalembert, és önbíráskodás megalapozott gyanúja miatt kihallgatták.

Részletes beismerő vallomást tett. Az elvégzett teszt a vizeletében drog jelenlétét mutatta ki, így kábítószer-birtoklás vétsége miatt is eljárás indult ellene. A rendőrök a gyanúsítottat őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását. A feljelentő ellen szintén eljárás indult.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.