Elkapták a vásárlókat is

Kábítószer-kereskedők rendőrkézen

Marihuánát áruló kábítószer-kereskedőket fogtak el a rendőrök Szegeden.

2014.03.15 12:45MTI

Szegeden, egy belvárosi lakásban a 41 éves férfi és 33 éves mostohalánya marihuánagyanús növényi törmeléket adott el két férfinak. A rendőröknek sikerült azt is kideríteniük, hogy a két rokon az eladásra kínált kábítószert a 28 éves férfitől szerezte, akit a lakásában szintén elfogtak. Valamennyi gyanúsított beismerő vallomást tett.

A rendőrök a két eladó és a számukra kábítószert szerző férfi ellen - őrizetbe vételük elrendelése mellett - kábítószer-kereskedelem vétségének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást. A drogot vásárló két férfit kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, ők szabadlábon védekezhetnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.