Korábban csővezetéket rongáltak

Iható már a víz Sárkeresztúron és Sárszentágotán

Ismét iható a vezetékes víz Sárkeresztúr és Sárszentágota négyezer fogyasztójánál, miután az ÁNTSZ szakemberei a vizsgálatokat követően engedélyezték a vízfogyasztást kedd este.

2014.04.01 20:18MTI
freedigitalphotos.net

Farkas-Bozsik Gábor, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője korábban elmondta, hogy hétfő kora este ismeretlenek megrongálták a csővezetéket Sárkeresztúr vízműtelepén, emiatt rövid ideig nem volt ivóvíz a két településen.

Közölte: a szakemberek a hibát hétfő este kijavították, de az ÁNTSZ engedélyéig a vizet nem lehetett ivásra használni. Az ivóvízhálózatot fertőtleníteni, tisztítani kellett. Addig lajtos kocsikkal juttattak ivóvizet a településekre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.