Újabb vasúti baleset

Kizuhant a mozgó vonatból

Kiesett egy utas egy mozgó vonatból Nagytéténynél. Nem messze a baleset helyszínétől egy nőt elsodort egy mozdony. A székesfehérvári és a pusztaszabolcsi vonalon késnek a vonatok.

2014.03.28 15:25Havariapress
freedigitalphotos.net

Pénteken délután, a Nagytétény-Diósd és az érdi elágazás közötti szakaszon sodort el egy nőt egy mozdony. Percekkel később Háros és Nagytétny-Diósd között történt újabb baleset: egy Kőbánya-Kispestről érkező személyvonatból kiesett egy utas.

A rendőrségi helyszínelés idejére mind a két helyen csak az egyik vágányon közlekedhetnek a vonatok. A Budapest-Székesfehérvár és a Budapest-Pusztaszabolcs vasútvonalon is 25-30 perces késésekre kell számítani.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.