A tűzoltók emelték ki

Órákat töltött a kerti kútban

Szerdán délelőtt figyeltek fel a szabadidejében bevásárolni induló adonyi körzeti megbízott a Zrínyi utcában egy segítségért kiabáló asszonyra.

2014.03.20 09:35Havariapress

A nő elmondta a rendőrnek, hogy férje beleesett a kerti kútjukba. A rendőr a kútba esett ember segítségére sietett, miközben telefonon értesítette parancsnokát.

A helyszínre érkező rendőrök egy létrát eresztettek le a kút mélyére, és egy kötél segítségével tartották az arra kapaszkodó férfit, hogy ne zuhanjon vissza a hideg vízbe. A már négy órája a kútban lévő embert végül a tűzoltók emelték ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.