51 éves helyi lakos

Bekölce: előzetesben a kútban talált férfi feltételezett gyilkosa

A nyomozók a széleskörű adatgyűjtés eredményeként megállapították, hogy az emberölés elkövetésével egy 51 éves helyi lakos gyanúsítható. A férfit még aznap este el is fogták kiskunfélegyházi tartózkodási helyén.

2014.03.10 11:42Havariapress

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a férfit, aki a gyanú szerint meggyilkolt egy embert a múlt héten Bekölcén, áldozata testét pedig egy kútba dobta.

A Heves megyei településen a múlt pénteken kora reggel találtak rá egy elhunyt férfira, egy lakóház udvarának kútjában.

A nyomozók a széleskörű adatgyűjtés eredményeként megállapították, hogy az emberölés elkövetésével egy 51 éves helyi lakos gyanúsítható. A férfit még aznap este el is fogták kiskunfélegyházi tartózkodási helyén, majd előállították a Heves Megyei Rendőr-főkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

A gyanúsítottat a főkapitányságon ezután őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását is, amit az illetékes bíróság vasárnap el is rendelt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.