A 162-es kilométernél lezárták a sztrádát

Döntő volt az erőfölény: kamionnal karambolozott az M3-ason

A személykocsiban négyen ültek, egy férfi a mentőben meghalt, a többi utast jelenleg is ellátják.

2014.03.14 08:26Havariapress

Kamionnal karambolozott egy személyautó az M3-as autópályán. A sztráda Nyíregyháza felé vezető szakaszát a 162-es kilométernél lezárták.

Pénteken reggel történt a baleset a sztráda Nyíregyháza felé vezető oldalán, Hejőkürtnél. Egy magyar rendszámú, üres rekeszeket szállító teherjármű egy olasz felségjelzésű autóval ütközött. A személykocsiban négyen ültek, egy férfi a mentőben meghalt, a többi utast jelenleg is ellátják.

Az autópályáról a forgalmat a mezőcsáti lehajtónál leterelik.

A megyei katasztrófavédelem arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a személyautó és a kamion ütközése következtében a gépkocsi utasai beszorultak az autóba. A tiszaújvárosi hivatásos tűzoltók és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat vonult az esethez.

A helyszínre mentőhelikoptert is riasztottak, a sztráda érintett oldalát lezárták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.