Kamionnal ütközött az M7-esen

Alig maradt valami a kisteherautó elejéből...

Súlyos sérüléseket szenvedett egy kisteherautó sofőrje, amikor járművével belerohant egy kamionba az M7-es autópályán Tárnok térségében szerda hajnalban.

2013.12.18 09:13MTI

Spitz Alexandra, a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője a balesetről elmondta: a gyümölcsöket szállító teherautó és a kozmetikai termékeket fuvarozó kamion a sztráda főváros felé vezető oldalán, a 20-as kilométernél ütközött össze. A kisteherautó eleje szinte teljesen megsemmisült.

A roncsba szorult sofőrt feszítővágó segítségével emelték ki az érdi tűzoltók, majd a súlyosan sérült férfit átadták a mentőknek. Az M7-es érintett szakaszán elrendelt forgalomkorlátozást feloldották - tette hozzá a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.