Tanyákat veszélyeztetnek a lángok

A bevásárlóközponttól a tanyákig tűzben áll Berettyóújfalu

Tanyákat veszélyeztet a tűz Berettyóújfaluban, ahol 10 hektáron ég az aljnövényzet. Debrecenből, Püspökladányból és Hajdúszoboszlóról is érkeznek tűzoltók az oltáshoz. VIDEÓ!

2014.03.09 22:35MTI

A hajdú-bihari katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője, Madai Petra tájékoztatása szerint Berettyóújfaluban egy bevásárlóközpont mögött gyulladt ki az aljnövényzet, ahová nagy erőkkel vonultak ki a megyei hivatásos tűzoltók.

A helyiek mellett Debrecenből, Püspökladányból és Hajdúszoboszlóról érkezte tűzoltók a helyszínre, s megérkezett a katasztrófavédelmi igazgatóság műveleti szolgálata is.

A tűz tanyákat veszélyeztet, a lángok megfékezésén közel harminc tűzoltó dolgozik - ismertette a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.