Személyautóval ütközött

Ismét járható az út a zalaegerszegi halálos motorosbaleset helyszínén

Ismét járható a 7410-es számú út Zalaegerszeg közelében, ahol délelőtt meghalt egy személygépkocsival ütköző motoros.

2014.03.09 14:08MTI

A baleset a Zalaegerszegről Gellénházára vezető útszakaszon, az Alsóerdei úton történt, alig egy kilométerre a város határától. Egyelőre ismeretlen körülmények között ütközött össze a motorkerékpáros és a személyautó.

A 34 éves motoros férfi a helyszínen életét vesztette, az autót vezető 28 éves férfi nem sérült meg - közölte vasárnap a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

Az MTI a helyszínről úgy tudja: a személyautó vezetője balra akart kanyarodni, amikor a motoros nagy teljesítményű járművével mögötte a kereszteződéshez ért.

A feltehetően nagy sebességgel hajtó motoros valószínűleg későn észlelte az előtte kanyarodni szándékozó autót, amelynek hátulról csapódott neki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.