Feltartóztatták a buszt, elfogták

Buszmegálló: a fiatal lány láttán rögtön örömre gerjedt - volna - a szatír

Készenléti rendőrök fogták el azt a férfit, aki egy BKV-buszon mutogatta magát egy fiatal lánynak. A gyáli szatírt őrizetbe vették.

2014.03.02 09:15Havariapress

Szombaton reggel, a XVIII. kerületi Jegenyefasor utcában, egy buszmegállóban kezdte inzultálni áldozatát a férfi.

A fiatal lány mellé állt, majd nadrágján keresztül fogdosni kezdte magát. Mindketten felszálltak egy 36-os buszra, a lány leült hátul, míg a férfi a közelében állt. A lány olvasni kezdett, de mikor füzetéből felnézett, látta, hogy a férfi őt nézi és szeméremsértő módon mutogatja magát.

A tanuló úgy tett, mintha nem látta volna, de ekkor a férfi odament hozzá és le akart mellé ülni. A lány megijedt, és egy utashoz szaladt, majd leszálltak a buszról a következő megállónál, s hívták a rendőrséget.

A Készenléti Rendőrség munkatársai feltartóztatták a buszt a csepeli végállomásnál, s elfogták a szatírt. A 47 éves gyáli férfit őrizetbe vették, s kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.