Hamar elkapták őket

Baltákkal támadtak a biztonsági őrökre

Rövid időn belül őrizetbe vették a rendőrök azt a két huszonévest, akik baltákkal támadtak rá egy szórakozóhely biztonsági őreire Nyíradonyban.

2014.02.24 15:44Havariapress

A Hajdú-Bihar megyei település egyik szórakozóhelyéről vasárnap hajnalban két férfit kísértek az utcára a biztonsági őrök, mert a helyiségben lökdösődtek. Nem sokkal később egy férfi szólt az őröknek, hogy az illetők vissza akarnak jönni, és köveket rejtettek a zsebeikbe.

A két biztonsági őr a fiúk elé ment, akik hirtelen egy bokorból elővettek két baltát és azokkal támadtak rájuk.

A biztonságiaknak sikerült lefegyverezniük a garázdákat, majd értesítették a rendőröket, akik egyből megkezdték az időközben elmenekült fiatalok azonosítását és felkutatását. Rövid időn belül el is fogták a 20 és 23 éves támadókat, akiket a helyi rendőrőrsre állították elő, majd kihallgatásuk után őrizetbe vették őket és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

A gyanúsítottakkal szemben a további eljárást a Hajdúhadházi Rendőrkapitányság Nyíradonyi Rendőrőrse folytatja le, garázdaság megalapozott gyanúja miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.